.

.

VASCHY Laptop Hátizsák, Vízálló Multifunkcionális Üzleti Főiskola Bookbag Számítógép Utazási Hátizsák Férfiak Nők Illik 15.6

VASCHY Laptop Hátizsák, Vízálló Multifunkcionális Üzleti Főiskola Bookbag Számítógép Utazási Hátizsák Férfiak Nők Illik 15.6

HUF 3329.10
Elérhetőség
Készleten


✔MINŐSÉGI & TARTÓS : A külső az alkalmi hátizsák készült magas minőségű Poliészter anyag, amely a víz-ellenálló és könny-ellenálló.85 KG,Kapacitás : https : 19.Ez egy első osztályú,egyszerű, de gyönyörű hátizsák férfiak, mind a nők.EZ A TÉTEL NEM HASZNÁLHATJÁK GYERMEKEK 12 ALATT.A hétköznapi stílus úgy néz ki, párosított-val egy 19 L kapacitás, elég nagy ahhoz, hogy elférjen egy 15,6 hüvelykes laptopot.A vintage design hotel egy téglalap,áramvonalas forma a két csat könnyen elérhető elülső rekesz, állítható hátizsák pántok, hogy a laptop hátizsák egyedi, kényelmes szállítására.Igyekszünk kiszállítani a prémium minőségű tervez.
✔TÁGAS&JÓL SZERVEZETT : 11.A hátizsák fogad el egy 3 D-s három-dimenziós tér kialakítása, amely fokozza a vérkeringést, a levegő pedig javítja a hőelvezetés.Az unisex hátizsák megfelelő számára, akik üzleti utazás, turizmus, majd fel lehet használni, mint egy utazási iroda/üzlet/szabadidő alkalmi hátizsák mind a férfiak, mind a nők.Ez is ideális főiskola/egyetem ajándékot, mint egy bookbag. 6" a laptopok,a unisex hátizsák felnőtteknek, női, férfi, üzleti ember, akinek szüksége van, hogy elbírja a laptop dolgozni minden nap. 6" a laptopok,a unisex hátizsák felnőtteknek, női, férfi, üzleti ember, akinek szüksége van, hogy elbírja a laptop dolgozni minden nap.A nagyobb, szélesebb lélegző vállpántok a hátizsák csökkenti a nyomást a vállát, majd vissza. A külön párnázott laptop tartó tartani 13" 15. A külön párnázott laptop tartó tartani 13" 15.85 KG,Kapacitás : https : 19.Sima, zipzárral, valamint az extra hosszú cipzár pullers a könnyű megnyitása, illetve bezárása.A nagyobb, szélesebb lélegző vállpántok a hátizsák csökkenti a nyomást a vállát, majd vissza.A divat, hátizsák alkalmas főiskola használni, mint egy bookbag.✔DIVAT&GYAKORLATI DESIGN : https : Divatos tervezésű PU bőr csatokkal, illetve poliészter, ami tartós, vízálló.A vintage design hotel egy téglalap,áramvonalas forma a két csat könnyen elérhető elülső rekesz, állítható hátizsák pántok, hogy a laptop hátizsák egyedi, kényelmes szállítására.
✔KÉNYELMES & FIGYELMES : A munka hátizsák fogad el, három-dimenziós szellőzés tervezés a hátán, amely elősegíti, hogy a légi forgalomban lévő bankjegyekkel, valamint hőelvezetés.2 nagy fő rekesz, ömlesztett tárolás,10 zsebbel könnyebb megszervezni kis tételek,2 rugalmas oldalsó zsebek alkalmasak a különböző méretű vizes palack.
✔KÉNYELMES & FIGYELMES : A munka hátizsák fogad el, három-dimenziós szellőzés tervezés a hátán, amely elősegíti, hogy a légi forgalomban lévő bankjegyekkel, valamint hőelvezetés.Ez is ideális főiskola/egyetem ajándékot, mint egy bookbag.
✔DIVAT&GYAKORLATI DESIGN : https : Divatos tervezésű PU bőr csatokkal, illetve poliészter, ami tartós, vízálló.
✔TÖBB ALKALOMMAL HASZNÁLAT : https : A modern hátizsák nagy üzlet, utazás, hétvégi kiruccanás, vásárlás, professzionális irodai munka, illetve egyéb szabadtéri tevékenységekhez.Sima, zipzárral, valamint az extra hosszú cipzár pullers a könnyű megnyitása, illetve bezárása. Körülbelül VASCHY Vaschy a márka az aktív, illetve alkalmi.
✔TÖBB ALKALOMMAL HASZNÁLAT : https : A modern hátizsák nagy üzlet, utazás, hétvégi kiruccanás, vásárlás, professzionális irodai munka, illetve egyéb szabadtéri tevékenységekhez.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked