.

.

Koconh Veze Szem Krém Nőknek, Férfiaknak, Depuffing Szem Gél Hűvös, lágy Feszesítő szemránckrém (5DB)

Koconh Veze Szem Krém Nőknek, Férfiaknak, Depuffing Szem Gél Hűvös, lágy Feszesítő szemránckrém (5DB)

HUF 3.33
Elérhetőség
Készleten

[Veze Szem Krém] : Veze szem krém gyengéd, mégis intenzív nyugtató, hogy csökkenti a megjelenése a finom vonalak, jól látható, sötét karikák. [Gyors Felszívódás] : Veze szem krém gyorsan felszívódik a szem környékét, miközben serkenti a fehérje termelés, hogy tartsa a bőr gyönyörű minden nap. [Könnyítsen] : Veze szem krém feldobhatod a szem táskák, sötét karikák, valamint hatékonyan gátolja a termelés, a melanin, a szem körül. [Feszesítő szemránckrém] : Veze szem krém teszi a bőr fiatalabb.Megnőnek elsüllyedt területeken, csökkenti a megjelenése a finom vonalak, valamint csökkenti a megjelenése látható sötét karikák, a puffadás, a szem körül. [Szolgáltatás] : Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, mi fog válaszolni 24 órán belül. [Veze Szem Krém] : Veze szem krém gyengéd, mégis intenzív nyugtató, hogy csökkenti a megjelenése a finom vonalak, jól látható, sötét karikák. [Gyors Felszívódás] : Veze szem krém gyorsan felszívódik a szem környékét, miközben serkenti a fehérje termelés, hogy tartsa a bőr gyönyörű minden nap. [Könnyítsen] : Veze szem krém feldobhatod a szem táskák, sötét karikák, valamint hatékonyan gátolja a termelés, a melanin, a szem körül. [Feszesítő szemránckrém] : Veze szem krém teszi a bőr fiatalabb.Megnőnek elsüllyedt területeken, csökkenti a megjelenése a finom vonalak, valamint csökkenti a megjelenése látható sötét karikák, a puffadás, a szem körül. [Szolgáltatás] : Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, mi fog válaszolni 24 órán belül.Jellemzők : Hidratáló, finom, hidratáló, hidratáló, a bőr a szem körül, Feszesítő, rugalmas, lágy, segíts cég, rugalmas bőr a szem Áttetsző, puha, javítása unalom, áttetsző, fényes Húzza meg a bőr a szem körül, hidratálja a bőrt, Csökkenti az unalom, világos bőr lényeg, segíts javítás sötét karikák Javítás finom vonalak, hidratáló, hidratáló, segít javítani a finom vonalak Specifikáció : Nettó tartalom : 15g (g/ml) Mérete : Kb 2x11cm/0.8x4.3in Hozzávalók : Niacinamid, Difibromyeast, stb.Termék hatékonyság : selymes, hidratáló textúra, könnyen felszívja a hidratáló, nem zsíros, feltöltése a nedvességet a bőr a szem körül, hogy a nedves bőr, teljes, mutatja, hogy a király varázsa férfiak Csomag Lista : 3/5 DB× Szem Krém Megjegyzések : Mivel a különböző jeleníti meg, fényhatások, a tényleges szín a termék lehet némileg eltér a szín jelenik meg a kép.Köszönöm!Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe mérési eltérés.

Az áru paraméterei

Net content:
15g (g/ml)
Size:
About 2x11cm/0.8x4.3in
Ingredients:
Niacinamide, Difibromyeast, etc.
Product efficacy:
silky and moisturizing texture, easy to absorb, moisturizing and not greasy, replenishing the moisture of the skin around the eyes, making the skin moist and full, showing the cool charm of men
Package List:
3/5PCS× Eye Cream:
Notes:
Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :

Jobban tetszik neked