.

.

OQQE Samsung Galaxy S9+ / S9 Plusz 6.2 Tárcája az Esetben,Marhabőr Valódi Bőr Folio Flip Cover Shell Anti-Őszi Ütésálló TPU

OQQE Samsung Galaxy S9+ / S9 Plusz 6.2 Tárcája az Esetben,Marhabőr Valódi Bőr Folio Flip Cover Shell Anti-Őszi Ütésálló TPU

HUF 1.33
Elérhetőség
Készleten

Csak kompatibilis Samsung Galaxy S9+ / S9 Plusz 6.2", kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell megvásárlása előtt ezt a terméket.
. Készült kiváló minőségű marhabőr + TPU belső héj, a bőr felülete vízálló, karcálló pedig ujjlenyomat-álló.A klasszikus bőr védő fedelet ad mély benyomást.Ez egy kényelmes érzem, praktikus, könnyen kezelhetők.A finom háló, a forgácsolási folyamat finomított a szakmunkások.
. A tárca protector lehet támogatása 3 fontos ID vagy hitel kártya foglalat üzleti kártya birtokosai, valamint egy oldalsó zseb tárolása pénzt vagy egyéb üzleti kártyák.Ez blokkolja az RFID jeleket, ami megakadályozza a jogosulatlan szkennerek a védi a kártya adatait.A védőborítót, úgy tervezték, hogy az árnyékoló anyag RFID pajzs technológia védi a kártya adatait, valamint megakadályozni, hogy lopott.
. Az állvány funkció kényelmes, filmeket nézni, vagy a video chat, úgy, hogy a telefon rendelkezik egy kényelmes betekintési szög.Az erős mágneses bezárása tartsa a bőr az ügy le van zárva, az védi a telefont hatékonyabban.A belső TPU az eset pontos kivágások, gombok a könnyű érintse meg a gyors választ.A puha TPU all-inclusive belső héj hozza a védelmet, a sokk-elnyelő meg, rázkódásálló élek a telefon.
. OQQE szolgáltatás : meg kell adni a csere jótállást követő egy éven belül megkapja a terméket.Ha valami nem ember alkotta termék kapcsolatos kérdések az esetben kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mi lesz az ön számára egy csere garancia, csak küldjön egy e-mailt, hogy lépjen kapcsolatba az eladóval, közvetlenül a kirakat : OQQE.Csak kompatibilis Samsung Galaxy S9+ / S9 Plusz 6.2", kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell megvásárlása előtt ezt a terméket.
Készült kiváló minőségű marhabőr + TPU belső héj, a bőr felülete vízálló, karcálló pedig ujjlenyomat-álló.A klasszikus bőr védő fedelet ad mély benyomást.Ez egy kényelmes érzem, praktikus, könnyen kezelhetők.A finom háló, a forgácsolási folyamat finomított a szakmunkások.
A tárca protector lehet támogatása 3 fontos ID vagy hitel kártya foglalat üzleti kártya birtokosai, valamint egy oldalsó zseb tárolása pénzt vagy egyéb üzleti kártyák.Ez blokkolja az RFID jeleket, ami megakadályozza a jogosulatlan szkennerek a védi a kártya adatait.A védőborítót, úgy tervezték, hogy az árnyékoló anyag RFID pajzs technológia védi a kártya adatait, valamint megakadályozni, hogy lopott.
Az állvány funkció kényelmes, filmeket nézni, vagy a video chat, úgy, hogy a telefon rendelkezik egy kényelmes betekintési szög.Az erős mágneses bezárása tartsa a bőr az ügy le van zárva, az védi a telefont hatékonyabban.A belső TPU az eset pontos kivágások, gombok a könnyű érintse meg a gyors választ.A puha TPU all-inclusive belső héj hozza a védelmet, a sokk-elnyelő meg, rázkódásálló élek a telefon.
OQQE szolgáltatás : meg kell adni a csere jótállást követő egy éven belül megkapja a terméket.Ha valami nem ember alkotta termék kapcsolatos kérdések az esetben kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mi lesz az ön számára egy csere garancia, csak küldjön egy e-mailt, hogy lépjen kapcsolatba az eladóval, közvetlenül a kirakat : OQQE.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked